realistična lutka

Šifra: L 200

Njeno ime je Bianka, ali Vi je možete nazvati kako god želite. Ona može biti bilo tko.  Tajanstvena, misteriozna, samozatajna, ženstvena i prekrasna. Osvojiti će Vas svojom prelijepom tamno plavom kosom i lijepim očima boje lješnjaka. Bianca je ostvarenje svih Vaših snova. Svojom visinom od 163 cm i težinom od 41 kilogram ona je poput prave žene. Kostur je napravljen od izdržljivog nehrđajućeg čelika, a njena koža od termo-plastične gume koja je svojim karakteristikama toliko slična ljudskoj. 

Posvećenost detaljima čini Biancu jedinstvenim seksualnim pomagalom namjenjenu vaginalnom seksu. Svaki zglob u njenom tijelu je pomičan, od njezinih prstiju na rukama pa sve do nožnih prstiju. Biancu možete odijevati, možete na nju staviti omiljeni parfem i naravno u njoj možete uživati. Brojna dodatna oprema koja uz nju dolazi čini je neophodnim seksualnim pomagalom u modernom svijetu

Dodatna oprema uključuje losione i puder za održavanje, odjeću, dodatni set noktiju, izmjenjivi dijelovi umjetne vagine i dodatak koji Bianci daje temperaturu ljudskog tijela. 

CIJENA

Kn 12.375
  • Visina: 163 cm
  • Težina: 41 kg
  • Materijal: nehrđajući čelik i termoplastična guma